Behandlere

Guro Myrkaskog

Guro Myrkaskog er Naprapat og har jobbet ved BKS siden august 2020. Hun tok eksamen ved Naprapathögskolan i Stockholm i 2018, og jobber også ved egen praksis i Vik i Sogn. Guro er glad i fjell og natur og er en aktiv håndballspiller i lokal klubb. Hennes interessefelt er idrettsskader, rehabilitering og problematikk knyttet til stillesittende arbeidshverdag. Hun tilbyr i tillegg nålebehandling og treningsveiledning.

Guro er aktivt medlem av Norges Naprapatforbund og har dermed pasientforsikring gjennom forbundet.

Tlf 90057686

Torstein Strand

Torstein Strand er fysioterapeut. Han tok eksamen ved Høgskolen på Vestlandet 2020, og fullførte turnus i 2021. Torstein har god erfaring med behandling av muskel- og skjelettplager. Hans interesseområder er knyttet til rehabilitering og skadeforebygging. Torstein har vært en aktiv klatrer i 15 år. Han er oppdatert på moderne behandlingsprinsipper av klatrerelaterte skader. Torstein er også utdannet som Trener 1 og 2 for klatring i regi av Norges klatreforbund, og kan i tillegg til fysioterapeutisk behandling tilby treningsveiledning og -planlegging.  

Tlf 98678033

Lars Mjaavatn

Lars Mjaavatn er fysioterapeut og har 3 års utdannelse innen akupunktur. Han har 15 års erfaring med behandling av plager fra muskel og skjelettsystemet og belastningslidelser. Lars er en dyktig utøver av intramuskulær stimulering, IMS og nåler. Han har vært fysioterapeut for en rekke idrettslag og har bred erfaring med behandling og opptrening/rehabilitering av idrettsskader. 

Lars har 25 år bak seg som aktiv klatrer og har lang erfaring med behandling av klatrerelaterte belastningsskader. 

Tlf 41504841