Behandlere


Torstein Strand

Torstein Strand er fysioterapeut. Torstein har god erfaring med behandling av muskel- og skjelettplager. Hans interesseområder er knyttet til rehabilitering og skadeforebygging. Torstein har vært en aktiv klatrer siden tenårene. Han er oppdatert på moderne behandlingsprinsipper av klatrerelaterte skader. 

Torstein er utdannet som Trener 1 og 2 for klatring i regi av Norges klatreforbund, og kan i tillegg til fysioterapeutisk behandling tilby timer som personlig trener og individualiserte treningsplaner.  

Tlf: 98678033
Mail: torstein@bksklinikken.no

Lars Mjaavatn

Lars Mjaavatn er fysioterapeut og har 3 års utdannelse innen akupunktur. Han har 15 års erfaring med behandling av plager fra muskel og skjelettsystemet og belastningslidelser. Lars er en dyktig utøver av intramuskulær stimulering, IMS og nåler. Han har vært fysioterapeut for en rekke idrettslag og har bred erfaring med behandling og opptrening/rehabilitering av idrettsskader. 

Lars har 25 år bak seg som aktiv klatrer og har lang erfaring med behandling av klatrerelaterte belastningsskader. 

Tlf: 41504841
Mail: lars@bksklinikken.no

Rebecca Jacobsen

Rebecca Jacobsen er massasjeterapeut og fotsoneterapeut, har jobbet som behandler siden 2004, og har klatret siden 2010.

Hun flyttet til Oslo i 2019, men reiser til Bergen for å gi behandlinger hver 4. langhelg, torsdag-søndag.

Rebecca gir dyp terapeutisk massasje, med teknikker som triggerpunktbehandling, tøying, PNF og revolving når det trengs for å løse opp spenninger i musklene. Hun jobber nøye og grundig, jobber alltid så dypt som kroppen på benken tåler den dagen, og vil aller helst ha en hel klokketime på å jobbe med rygg/nakke.

Hun er også yogalærer, og har yoga for klatrere på BKS hver 4. søndag.

For timebestilling og mer info : www.rebeccajacobsen.no

Lag din egen hjemmeside gratis!